Bedrijfsfilm in Emmeloord

✔ Gediplomeerd audiovisueel specialist
✔ Particulier en zakelijk
✔ Foto- én videograaf

Voor een bedrijfsfilm in Emmeloord zit je bij Jeffrey Korte Media goed. Naast diverse fotografiegelegenheden is het ook mogelijk om door mij een bedrijfsfilm te laten maken. Een bedrijfsfilm is een hulpmiddel om jouw bedrijf, product of andere boodschap goed onder de aandacht te brengen. Het uiteindelijke doel van een bedrijfsfilm is meer bekendheid creëren en meer omzet en winst generen.  

Image

Benieuwd wat we samen kunnen creëeren?

Neem vrijblijvend contact op

Een bedrijfsfilm laten maken in Emmeloord

Een bedrijfsfilm, die je kan laten maken bij mijn bedrijf in Emmeloord, heeft eigenlijk dezelfde intentie als een reclamefilm. Toch zijn er wel degelijk verschillen in beide producties. Waar het merk of een product centraal staat bij een reclamefilm,  laat je bij een bedrijfsfilm zien welke diensten je aanbiedt. Je kan dus wel zeggen dat een bedrijfsfilm meer tastbaar is. Dit geldt ook voor de bedrijfsfilm die je kan laten maken door mijn bedrijf in Emmeloord.

Een promotiefilmpje voor jouw bedrijf

Een bedrijfsfilm is eigenlijk niets anders dan een promotiefilmpje. Aan de hand van dit filmpje wil jij de buitenwereld laten zien wat jij en jouw bedrijf te bieden hebben. Steeds meer ondernemers nemen daarom ook de beslissing om een bedrijfsfilm te laten maken door een professionele fotograaf. Door middel van de juiste apparatuur kan er heel gemakkelijk een mooie, scherpe en sterke bedrijfsfilm gemaakt worden. Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Bekijk hiervoor eens mijn portfolio.

Heb je vragen? Neem direct contact met mij op!

Omdat de techniek steeds eenvoudiger wordt, is er ook steeds meer mogelijk met betrekking tot de creativiteit bij het maken van een bedrijfsfilm in bijvoorbeeld Emmeloord. Heb je zelf een leuk idee voor een bedrijfsfilm? Of heb je misschien vragen over een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld het laten maken van portretfoto’s? Voor al je vragen en voor meer informatie mag je contact met mij opnemen. Dit doe je door te bellen naar +31 6116 419 49 of stuur een e-mail naar info@jeffreykorte.nl.  

Jeffrey aan het filmen
logo_2019_jeffreykortemedia_200.png
A Molenrak 2, 8303 MC Emmeloord E info@jeffreykorte.nl M +31(0)611641949

Volg ons

Nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Copyright © 2023 Jeffrey Korte Media.

Design & Development By RG Webdesign

Zoeken

Molenrak 2, 8303 MC Emmeloord
+31(0)611641949