Familiefoto's in Noordoostpolder

✔ Gediplomeerd audiovisueel specialist
✔ Particulier en zakelijk
✔ Foto- én videograaf

Speciaal voor de mooiste familiefoto’s van Noordoostpolder en omgeving staat Jeffrey de Korte, gevestigd in Emmeloord, in de buurt van Zwolle, voor je klaar. Een mooie familiefoto is een bijzonder cadeau om te krijgen, of om te geven. Familiefoto’s roepen herinneringen op, waar je later met een fijn gevoel op terug kan kijken. Om deze reden worden er tegenwoordig ook steeds meer familiefoto’s gemaakt.

Image

Benieuwd wat we samen kunnen creëeren?

Neem vrijblijvend contact op

Laat familiefoto’s maken in de omgeving van Noordoostpolder

Met familiefoto’s, die je kan laten maken in de omgeving van Noordoostpolder, heb je altijd iedereen dichtbij je. Heb je familie die je dierbaar is, maar die heel ver weg wonen? Met behulp van familiefoto’s in Noordoostpolder en omgeving krijg je het gevoel dat ze altijd dichtbij je zijn. Ook wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar het buitenland, brengen familiefoto’s, die je laat maken in Noordoostpolder, hiervoor de juiste oplossing. Op deze manier neem jij je familie overal mee naartoe.

De kracht van bijzondere familiefoto’s

De kracht van goede familiefoto’s is naast de omgeving, zoals bijvoorbeeld Noordoostpolder, ook de belichting, de kleding, de setting en uiteraard de fotograaf. Je bepaalt van tevoren wat de insteek is van de foto’s en welke impressie je over wilt brengen. Moet het een serieus familieportret worden, waarbij iedereen zit? Of worden het bijvoorbeeld luchtige en vrolijke foto’s in de buitenlucht? Jeffrey Korte Media, gevestigd in Emmeloord, nabij Zwolle, gaat hier graag over met je in gesprek. Naast fotografie is het maken van een videoproductie ook mogelijk.

Benieuwd naar mijn werk? Neem direct contact op!

Ben je benieuwd geworden naar mijn werk? Bekijk hiervoor dan eens mijn portfolio. Hier vind je diverse gemaakte opdrachten terug, om een indruk te krijgen van mijn fotografie. Heb je vragen over een van de diensten? Of wil je zelf gebruik maken van mijn video- en/of fotografie? Neem hiervoor gerust contact met mij op. Dit doe je door te bellen naar +31 6116 419 49 of stuur een e-mail naar info@jeffreykorte.nl.

Jeffrey aan het filmen
logo_2019_jeffreykortemedia_200.png
A Molenrak 2, 8303 MC Emmeloord E info@jeffreykorte.nl M +31(0)611641949

Volg ons

Nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Copyright © 2024 Jeffrey Korte Media.

Design & Development By RG Webdesign

Molenrak 2, 8303 MC Emmeloord
+31(0)611641949

Zoeken