Videoproductie in Emmeloord

✔ Gediplomeerd audiovisueel specialist
✔ Particulier en zakelijk
✔ Foto- én videograaf

Voor een goede videoproductie moet je bij Jeffrey Korte Media in Emmeloord zijn. Speciaal voor jou maak ik verschillende video- en fotografieproducties. Denk hierbij aan opdrachten voor trouwerijen, opdrachten voor bedrijven of voor andere (zakelijke) organisaties. Wanneer je kiest voor een videoproductie in Emmeloord en omgeving, dan heb je keuze uit verschillende soorten.

Image

Benieuwd wat we samen kunnen creëeren?

Neem vrijblijvend contact op

Een videoproductie voor jouw bedrijf in Emmeloord en omgeving

Voor een videoproductie in Emmeloord en omgeving kan je kiezen uit verschillende soorten video’s. Het is maar net de vraag natuurlijk welke videoproductie er het beste bij jouw bedrijf, organisatie of andere gelegenheden past in de buurt van Emmeloord. Je hebt voor een videoproductie keuze uit een bedrijfsfilm, reclamefilmpjes, instructievideo’s, bruiloftvideo’s, documentaires, sfeerbeelden of familievideo’s.

Promoot jouw bedrijf met een goede videoproductie

Met behulp van een goede videoproductie door een zakelijke fotograaf, in Emmeloord of omgeving, kan je aan de hand van een goede bedrijfsvideo laten zien aan de buitenwereld wat jouw bedrijf precies doet. Wanneer het een sterke video is, en deze ook aanslaat, creëer je op deze manier meteen meer naamsbekendheid voor je bedrijf. De video die gemaakt wordt kan je vervolgens laten plaatsen op je website, of tegenwoordig via social media.

Benieuwd naar mijn werk? Neem direct contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn fotografie en wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio. Heb je interesse gekregen in een van mijn diensten, of heb je misschien nog ergens een vraag over? Neem hiervoor dan direct contact op met mijn bedrijf. Bel voor meer informatie naar +31 6116 419 49 of stuur een e-mail naar info@jeffreykorte.nl.  

Jeffrey aan het filmen
logo_2019_jeffreykortemedia_200.png
A Molenrak 2, 8303 MC Emmeloord E info@jeffreykorte.nl M +31(0)611641949

Volg ons

Nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Copyright © 2023 Jeffrey Korte Media.

Design & Development By RG Webdesign

Zoeken

Molenrak 2, 8303 MC Emmeloord
+31(0)611641949